Hvem skulle tro at alger og annen «sunn guffe» (ikke mine ord 😉 ) kunne se slik ut? Og smake sjokolade?!
Her er det afa-alger, kamut hvetegress, aloe vera 40x, riskli, lecithin, cocosa ekstra virgin i skjønn forening med rawkakao, vaniljepulver, ceylonkanel, agavesirup, jordbær, banan, rismelk, ferskpresset eplejuice og avocado. Både høres og ser godt ut, ikke sant? Faller i smak både hos liten og stor 😉
Her er det mye antioksidanter: både algene, kamuten, rawkakaoen, rice bran og aloevera-dråpene tilfører kroppen vår disse «dantene» som vi nyter godt av året rundt, og spesielt i årstiden vi er i nå. Det er flere grunner til at jeg bruker kamut hvetegress. En av dem er at den inneholder mer C-vitamin enn appelsiner, og dermed er den en super kilde til dette vitaminet for meg og småtrolla mine ettersom vi ikke tåler å spise appelsiner, klementiner og andre sitrusfrukter. Og det naturlig høye innholdet av kjærlighetshormonet fenyletylalanin i afa-algen gjør noe med kropp og sjel. Tjih-hi! God energi, ja 🙂
Mon tro hvilken farge det blir på superdrinken min imorgen? 😉
PS: Lecithin har positiv virkning på mellom annet hukommelse, hjernefunksjon, nervefunksjon, leverfunksjon (kroppens viktigste renseorgan) og fettforbrenning. Dette superfettet er kanskje vårt viktigste fett-tilskudd, og det øker kroppens evne til å ta opp og utnytte næringsstoffer fra annen supermat vi spiser / drikker.
Har fått ønsker om oppskrift på denne sjokoladesmoothien. Idag målte jeg ikke opp ingrediensene da jeg smakte meg fram til sluttresultatet, noe jeg kommer til å gjøre neste gang. Oppskrift kommer 🙂 MEN: ikke vær redd for å mikse og trikse på kjøkkenet selv – det er ganske så gøy! Og smaken er jo som ….., den er forskjellig 😉
LikerLiker
Nå kan du nå finne oppskriften på sjokoladesmoothie ved å søke den opp i søkefeltet 😉
LikerLiker