Jeg har kjent det, vil du?

LykkekjeksKjent hvor god energi lykkekjeksene gir, i tillegg til at de stimulerer lykkefølelsen vår?

Ble en del av frokosten min idag. Smaker helt fortreffelig med brunost på 🙂 De av oss som ikke tåler kumelk kan kose oss med geitebrunosten, noe jeg forøvrig oppfordrer andre som også liker brunost til å gjøre da denne er sukkerfri, i motsetning til brunost av kumelk.

Om du ikke allerede har bakt disse kjeksene, anbefaler jeg deg å prøve 😉 De er enkle å lage, og er supre som turkjeks, til mellommåltid, til kosemat osv. En svært anvendlig, næringsrik og sunn kjeks. Gutten min synes det lukter pepperkaker når vi baker dem. Må være nelliken 🙂

– GOD LUKT  –

– HVERDAGSSTEMNING –

HVERDAGSKOS –

Du finner oppskriften under kategori «Lykkemat» 

En kommentar om “Jeg har kjent det, vil du?

  1. Om du ikke tåler laktose er det godt mulig at du ikke tåler geitebrunosten heller. Den inneholder også laktose, bare fra geitemelk og ikke kumelk. Om du tåler brunost av geitemelk kommer an på hvor følsom du eventuelt er for laktose. Etter å ha lært kroppen min bedre å kjenne har jeg helt kuttet ut melkeprodukter (foruten ghee, som er smør hvor melkeproteinene er fjernet og man sitter igjen med rent fett). Dvs i små mengder av og til kan jeg tåle litt melkeprotein uten å merke noe ubehag. F.eks litt laktosefri fløte til fest. Men laktose har kroppen min nulltoleranse på, uavhengig av om det er hverdag eller fest.

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s