Hvorfor blogge

«DET HAR JEG ALDRI PRØVD FØR, SÅ DET KLARER JEG SIKKERT!»

– Pippi Langstrømpes motto –

Saudehornet

Og det er akkurat hva jeg nå har gjort, for blogging er noe helt nytt for meg. Mestringsfølelse er en god følelse å kjenne på 😉 Ja, det er viktig å rose seg selv 🙂

Mitt ønske om å blogge meldte seg for noen måneder siden da jeg stupte ut en spennende og ukjent matverden fri for gluten, kumelk, sukker, gjær, fruktose, nøtter, svin og mais. Kommentarene fra venner og bekjente var kort oppsummert: «Hva i huleste KAN du spise da?» og «Stakkars deg.». Svaret på den første kommentaren visste jeg ikke selv, men etter mye surfing på nettet, butikkbesøk, lesing av innholdsfortegnelser både forlengs og baklengs, prøving og feiling på kjøkkenet osv, fann jeg frem til en ny verden av matprodukter og jeg opplevde til og med at denne nye matverdenen overgikk den gamle og kjente. Og min kommentar til «Stakkars deg»-kommentaren var, og fortsatt er: Det er ikke synd på meg. Nå har jeg funnet mat jeg kan spise uten å bli dårlig og jeg har begynt å få livet mitt tilbake etter å ha måttet satt det på vent på ubestemt tid pga en kropp og et hode som ikke har fungert.

Min motivasjon til å bruke tid og krefter på å bli kjent med en alternativ matverden er rett og slett å få livet mitt tilbake. Og tro meg, i en alder av 35 år er det ikke noe jeg heller ønsker! Jeg kommer til å blogge om alternativ og sunnere matlaging, hverdagens utfordringer og seiere, tips til hvor å finne ulike produkter, motivasjon osv i håp om å kunne være til hjelp og inspirasjon for andre. Uansett om det er små eller store endringer i din hverdag du ønsker, eller kanskje du vil tipse en god venn som sliter (hodepine/migrene/overfølsomhet for lys og lyd/utmattelse/ekstrem tretthet/depresjon/løs eller hard mage/slapphet/muskel- eller leddsmerter/motivasjonsproblem o.l.) er det kanskje ikke de store endringene som skal til for å gjøre en forskjell på livskvaliteten.

HVERDAGSGLEDER

HVERDAGSSORGER

SMIL

TÅRER

LATTER

LYSTEN TIL ET BEDRE LIV

LYSTEN TIL ET BERIKET LIV

LYSTEN TIL ET SUNNERE LIV

LYSTEN TIL VIRKELIG Å LEVE!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s