Min bakgrunn

Kort fortalt har jeg

2014-10-23 18.04.00-1– startet opp og drevet ny filial innenfor en økologisk bakerikjede hvor jeg jobbet både som daglig leder og håndverksbaker.

– jobbet som daglig leder innenfor hotell og restaurantbransjen.

– jobbet som prosjektleder og laget handlingsplaner for bedrifter som ønsket å bli sertifisert som  en «Miljøfyrtårn»-bedrift.

– jobbet som assisterende delikatessesjef.

– vært HMS-ansvarlig.

– erfaring fra servicebransjen siden jeg var 19 år.

– bacheloregrad innenfor ledelse og drift.

– kurset meg til treningsinstruktør og treningskontakt, og har mellom annet jobbet som instruktør i pulsspinning og slyngetrening.

Slyngetrening har som hovedfokus å styrke kjernemusklaturen vår (mage, rygg) og musklaturen som binder over- og underkroppen vår sammen, styrke balansen samt bedre bevegeligheten vår. I tillegg  får også muskler i armer og ben trent seg. Treningsformen har fokus på riktig holdning og er skadeforebyggende, noe som er svært viktig for vår fysiske helse. Fokus på kjernemusklaturen vektlegger jeg også i spinning og annen trening / fysisk aktivitet for å sikre riktig holdning, riktig teknikk og for å gi ryggen god støtte og dermed en bedre treningsopplevelse. Bevisstgjøring av kjernemusklaturen vår og hvordan vi aktivt bør bruke den i dagligdagse gjøremål er med andre ord noe jeg brenner for.

Min drivkraft til selv å utøve samt å jobbe med fysisk aktivitet er å ikke la helsen vår få sette en stopper for det vi ønsker å gjøre i hverdagen, å bevisstgjøre oss på hva fysisk aktivitet gjør med kropp og sjel, samt bruke fysisk aktivitet til å styrke selvfølelsen og selvtilliten vår.

Min interesse for å jobbe med ernæring er å sette fokus på hvilken innvirkning mat har på kropp og sjel, både som næring og medisin. Interessen for mat har jeg alltid hatt. Etter at jeg selv har fått kjenne på kroppen hvilken forskjell riktig og tilrettelagt kosthold utgjør for egen helse, såvel psykisk som fysisk, har interessen for mat både som næring og medisin blitt ytterligere forsterket. I tillegg har jeg to småtroll som etter å ha kuttet ut hvete, kumelk og sitrusfrukter har blitt kvitt astma og mage/tarmproblemene sine. Hva vi spiser har, enten vi vil innse det eller ei, stor innvirkning på helsen og livskvaliteten vår.

Fra og med sommer 2014 studerer jeg ved Tunsberg Medisinske Skole. Hovedmålet mitt er å bli godkjent naturmedisinsk ernæringsterapeut. Studiet omfatter mellom annet kostholdsveiledning, medisin grunnfag, naturmedisinsk grunnutdannelse og selvsagt ernæringsterapi. 

Signatur personlig

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s