Om Ren LivsGlede

Ren LivsGlede tar utgangspunkt i bloggen bedrehverdagblog.com, og tilbyr kurs, foredrag og ulike tjenester innenfor kosthold, fysisk aktivitet og inspirasjonsveiledning. Med utgangspunkt i «Mat både som ernæring og medisin» retter Ren LivsGlede seg først og fremst mot de som må legge om kosten grunnet intoleranser / allergier og mot de som har et generelt ønske om å få en friskere kropp og sjel og dermed en bedre og mer energifull hverdag. Kort fortalt handler det om å finne og bruke mer av vårt egentlige potensial gjennom tilrettelagt, ren og næringsrik mat, gjerne med fysisk aktivitet og bevisst mental trening som gode følgesvenner. Å finne den riktige motivasjonen står sentralt.

Ren LivsGlede har fokus på å lytte til kroppen og å bli kjent med den og derigjennom oppnå mer balanse og ”lykkevekt”. Av denne grunn er det bevisst ikke fokus på vekt i bedrehverdagblog.com, heller ikke slanking. Ren LivsGlede vektlegger de helsemessige fysiske og psykiske fordelene ved livsstilsendringer som bedre konsentrasjon, bedre søvn, mindre rastløshet, mindre irritabilitet, mindre indre stress og uro, mindre hodepine, mer energi, mer overskudd, mer psykisk og fysisk velvære osv. – kort og godt mer ren livsglede.

Ren LivsGlede retter seg både mot bedrifter, organisasjoner, foreninger og privatpersoner og ønsker å hjelpe og inspirere andre til en bedre hverdag.

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s