Dagens tips ;)

sjokolade- og rødbetekakeJeg har blitt stor fan av at kosemat også skal være nyttemat. Med det mener jeg at kosematen vår i tillegg til å være en nytelse for syn og smaksløker også skal ha nytteverdi i fohold til å tilføre kroppene våre sunn og god næring. På denne måten er ikke kosemat bare tomme kalorier, og vi kan unne oss den med god samvittighet 😉

Tidligere idag skrev jeg om rødbeten som både er mirakelmat, skjønnhetsmat, mat som reduserer utmattelse og tretthet og lykkemat. Og hva er vel da bedre enn å lage en sjokoladekake med rødbeter i? Sjokoladen i seg selv er jo lykkemat og fullstappet av antioksidanter, og ved å plusse på rødbeter må det jo bli en utrolig god bombe av godsaker for kropp og sjel 🙂

På bildet ser du den ferdigstekte kaka som står til avkjøling. Skal lage en krem til den, så prøvesmake og dernest dele min oppskrift med dere 😉 Kaka er glutenfri, nøttefri, sukkerfri og melkefri. (Den inneholder meierismør og kremen inneholder Snøfrisk, noe de aller, aller fleste av oss med melkeallergi/-intoleranse tåler, se under kategori «Intoleranser» for mer informasjon.)

Fristet til å lage kaken? Start med å lage 200 gram med sjokolade (se eventuelt oppskrift under kategori «Sjokoladegleder»), så kommer jeg med kakeoppskriften etter at testpanelet har godkjent resultatet 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s