Energifull grøt på 1-2-3

risHar du risrester i kjøleskapet?

Den brune risen er super til å bruke i grøt 😉 Både den rundkornete og langkornete egner seg til å lage en god grøt av. Jeg synes grøten smaker ekstra godt når jeg også har blandet inn quinoaflak. Og for å runde av smaken gjør det underverker å blande inn 1 stor ss Cocosa ekstra virgin pr porsjon rett før servering. Vaniljepulver har også blitt en fast ingrediens her hos meg. Hvor mye, spør du? Hmm, ca 1 ts pr porsjon.

Smak deg fram til din favoritt 😉

NB! De av oss som ikke tåler gluten kan reagere på quinoa, så prøv deg fram. Jeg tåler quinoaen, til tross for at jeg ikke tåler hvetestivelse, men dette er individuelt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s