Mat og medisin

På verdensbasis henger mat og medisin nøye sammen. Faktisk i så mye som 3/4 av verden regnes mat og medisin som to alen av samme stykke. Forhåpentligvis vil den resterende fjerdedelen komme etter, for det er mye helse og lykke å hente ved å bruke mat som medisin, både forebyggende og behandlende.

For eksempel: Dersom vi jenter spiser mer

vegetabilske proteiner

grovere karbohydrater som gir mer langvarig energi

mer fiber

vil vi få det bedre enn vi har det idag. Helsen vår blir bedre, det samme skjer med humøret vårt og vår opplevde livskvalitet.

Ergo: Mange gode grunner til å spise mer bønner, linser, kikerter, erter og soya, og ikke minst til å lage maten fra grunnen av selv 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s