Is uten melk, sukker og egg – et sunnere alternativ :)

Er du lysten på noe søtt, men vil ikke fråtse i sukker og fløte?

Her kommer oppskriften på en supergod og næringsrik sjokoladeis.

Her hos oss slikker de søte små skåla helt rein for å få med seg rubbel og bit… 😉

 

Til 2 porsjoner (eller 1 stor) trenger du:

Å kutte opp 2 godt modne bananer som du legger i fryseren. De må ligge til imorgen….

Dess modnere bananene er, jo søtere og bedre er de å lage is av.

Så, når det er morgen og søndag kan du gjøre som følger:

Putt bananbitene i en kjøkkenmaskin med s-blad eller bruk en KRAFTIG stavmikser.

Tilsett videre:

4 ts lønnesirup eller agavesirup (supermat)

2 ss kakaopulver (råkakao) (supermat)

2 ss hvitt nøttesmør av mandler

2 ts vaniljepulver (rawfood)

ev 1 ts lecithinpulver (supermat, gir isen en rundere, fyldigere og mildere smak i tillegg til supre næringsstoffer)

Del gjerne klumpen med frossen banan litt før alt blandes godt i kjøkkenmaskinen.

Så er det bare å servere is til de / den ishungrige 😉 En is som tilfører kroppen næring, er mettende og som ikke gir sukkerkikk. Du blir glad, kroppen din blir glad: Win win 🙂

PS: Denne isen har vært en hit hos oss fra første stund, derfor har jeg alltid frossen banan i fryseren.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s