Yes!!!
Ettersom jeg ikke har prøvd meg på havre igjen ennå, lagde jeg ei røre igår kveld hvor jeg byttet ut havregryna med quinoaflak. Disse er naturlig frie for gluten og inneholder mye kjekk og nyttig næring. Nå har jeg akkurat spist de, og tro meg, de ble supertruper gode!!! (Selvskryt er velskryt, he-he 😉 )
– Søtt og godt uten sukker –
Om du tåler havre eller ei: du kan gjerne lage de med quinoaflak og vann i stedet for melk. Passer å spise når som helst, hvor som helst, både inne og ute på tur 😉 Om du har stormkjøkken anbefaler jeg deg å ta kjøkkentjenesten ute i de fri når det er sol – røra lar seg lett transportere 🙂
Oppskriften finner du her: http://bedrehverdagblog.com/2014/09/16/bananpannekakelapper/
IBS-vennlig tips: Dersom du har IBS (irritert tarm) anbefales det å spise maks en porsjon frukt i et måltid. Ettersom disse pannekakelappene inneholder 1,5 porsjon banan anbefaler jeg deg å dele herlighetene med noen du ønsker å glede 🙂 Og jo mer moden bananene er, jo mer IBS-vennlige er de 😉
Du husker vel at quinoa er svært rik på kalsium? 😉 Denne urten er rikere på kalsium enn kumelk, og aminosyresammensetningen er fullgod med den vi finner i kumelka. Supert! Om du har lyst til å lese mer om denne superurten eller ønsker en oppfriskning, klikker du enkelt på
http://bedrehverdagblog.com/2013/08/07/bli-kjent-med-quinoa/
Bananpannekakelappene er både «Energimat» / «Mat som reduserer tretthet og utmattelse» og «Lykkemat» i tillegg til å inngå i kategorien «Kosemat kan også være nyttemat». Er du nysjerrig på hva jeg mener med disse betegnelsene tar du en titt innom «MOTTO» oppe på menylinja 😉