5 minutter

En av mine favoritter i den grønne verdenen er rødbeten – som mange av dere allerede vet 😉 Ernæringsinnholdet og dens medisinske egenskaper gjør den ganske så suveren i grønnsaksverdenen. Om du har fersk rødbeter i hus, oppfordrer jeg deg til å gjøre som meg idag: Sette stekeovnen på 200 grader med over- og undervarme, skylle rødbeten og kutte av rottoppen, sette den i en ildfast form og plasser dette i den forvarmede ovnen i ca 1 time. Ingen krydder, ingen oljer – enklere kan det ikke bli 😉 Når rødbeten er ferdig, kan du lett stikke en kniv gjennom den. La den avkjøles litt før du deler den, enten i skiver, terninger eller staver. Alt etter smak og behag 😉 Jeg planlegger å bruke rødbeten min både i salat, som tilbehør til middag og som pålegg til mine nystekte glutenfrie rundstykker. Nammis! Alt i alt tar det 5 minutter å lage nydelig og fargesprakende ovnsbakt rødbeter, når vi ser bort fra tiden i stekeovnen hvor den ordner seg selv 😉

– Mat som reduserer utmattelse og tretthet og Lykkemat 🙂 –

Ovnsbakt rødbeter

– Søt på smak og aldeles mirakuløs! –

Du kan lese mer om rødbetens fantastiske egenskaper og hva den hjelper mot / forebygger om du søker den opp i søkevinduet 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s