Da er det tid for lørdagsgodteri her hos oss. Suppa til lunsj forsvant ekstra raskt hos småtrolla idag ettersom det er tid for det søte hjørnet nå etterpå 😉 En av familiens favoritter er sjokoladekake med rødbeter – som både er saftig, smakfull, næringsrik og mettende. Og selvsagt er den uten gluten, hvetestivelse, sukker og melk, og bakt med rene råvarer. Kaka passer helt utmerket til å fryse og ta opp etter ønske, slik som vi gjorde idag 🙂
Om du har latt deg friste: oppskrifta finner du ved å søke opp «Sjokoladekake med rødbeter» i søkevinduet 😉 Første gangen jeg laget den, hadde jeg en ostekrem til fyll og glasur. Da kaka er mektig i seg selv, har jeg byttet ut kremen med et dryss av råkakao på toppen istedetfor. Og ekstra godt er det med friske bær til!
– Kosemat kan også være nyttemat 😉 –
– Nytelse både for kropp og sjel –
God helg til dere alle fra meg og Ren LivsGlede 🙂