Søt nyhet

Tiddelibom, jeg er så glad!

Til dere som kommer på temakvelden til «Kostreform for bedre helse» i Sandnes neste tirsdag, til dere som har meldt dere på inspirasjonskurs og til dere som kommer til å komme på kursene mine: Økosjokolade er med på å sponse meg med produkter, noe som betyr at det kommer til å vanke smaksprøver på hjemmelaget sjokolade proppfulle av antioksidanter, lykkestoffer, vitaminer og mineraler som både kroppen og sjela vår nyter godt av 😉 Jeg kommer til å lage økologisk sjokolade som er fri for melk, sukker, gluten og nøtter. Informasjon om økosjokolade finner du på http://www.okosjokolade.no

sjokolade

– KOSEMAT KAN OGSÅ VÆRE NYTTEMAT 😉 –

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s