På hjertet

Hei og hopp på god søndagskveld, mine kjære lesere 🙂

Flere av dere har allerede vært inne på fanen jeg la til menylinja igår: «Jeg tilbyr». Utrolig kjekt å få tilbakemeldinger på at det jeg jobber med interesserer dere! Takker, bukker og neier 😉

Dagen idag er på hell. Snart kommer en ny dag med – som alltid – nye muligheter. Det gjør noe med kroppen vår og sinnet vårt å stoppe opp innimellom dagens gjøremål. Bare for å kjenne på pusten vår. Puste med magen. Djupe, lange og gode åndedrag. Senke skuldrene våre. Ett hakk. Så ett til. Og enda ett. Ta oss tid til en kjærkommen «time out» og minne oss selv på at den viktigste jobben vi gjør, faktisk er å ta vare på oss selv. Det er utrolig hvor mye pågangsmot og ny giv vi kan hente bare vi tillater oss å stoppe opp noen ganger iløpet av dagen. For å gjøre «ingenting». Husk: «For å ta vare på andre, må vi først ta vare på oss selv.» 😉

cropped-melshornet-juli-2013.jpg

– BEFRIENDE –

Min aller beste «time out» er ute i naturen. Her får jeg virkelig senket skuldrene og perspektiv på tanker og gjøremål. Med ett blir det som stresser meg bare bagateller. Jeg klarer å stresse ned og tenke klart igjen. Brikkene faller så på plass av seg selv. Nesten uforskammet lekende lett. Hvorfor stresset jeg i utgangspunktet, mon tro 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s