Dagens tips: Rødbeter i wok

Hvorfor i alle dager har jeg ikke prøvd dette før? Det er spørsmålet jeg stiller meg etter å ha prøvd ut rødbeter i wok. Smaken ble aldeles nydelig ettersom sødmen fra rødbeten passet supert sammen med himalayasaltet og pepperen som jeg krydret grønnsakene med i tillegg til å bruke litt Tamari soyasaus (den er glutenfri) over det hele til slutt.

Mitt tips til deg idag: Skjær rødbeter i strimler og wok den sammen med andre grønnsaker du ønsker å bruke – enten i en lunsjrett, til middag eller som en liten kveldsrett 🙂 Jeg brukte gulrot, rødbeter, hvitløk og fenikkel sammen med kalkunkjøtt og brun naturris til dagens middag. Det fine med rødbeten i denne retten er mellom annet at c-vitaminene hjelper kroppen vår å nyttiggjøre seg av jerninnholdet i risen 😉

Rødbete

Du kan lese mer om «Grønnsaksverdenens glemte Askepott» ved å søke den opp i søkevinduet 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s