Hjemmelaget potetstappe er et fint alternativ når tiden er litt knapp, for den er ferdig på 1-2-3 og passer til det meste 😉
Både for smakens skyld og for å øke andelen med grønnsaker liker jeg å tilsette pastinakk og sellerirot sammen med potetene.
Mine småtroll har ikke vært noe særlig begeistret for potetstappe inntil jeg begynte å lage den med rotgrønnsaker. Jeg serverer stappen sammen med fisk / kjøtt og andre grønnsaker ved siden av – da går det lekende lett å få en god dose med grønnsaker både i små og store troll 😉
Jeg liker å bruke halvt om halvt med poteter og pastinakk / sellerirot. Etter at jeg har skrelt og delt potetene og rotgrønnsakene i terninger, koker jeg de møre (eller damper de), heller av kokevannet og lar blandingen stå et par minutter med lokk på før jeg tilsetter litt smør og smaker til med salt og pepper. Namnam!
PS: Som tidligere nevnt: De fleste av oss som er intolerant overfor melkeprotein og / eller melkesukker (laktose) tåler rent meierismør 🙂
Mmm… dette ser godt ut! Er veldig glad i hjemmelaget potetstappe og denne skal testes!
Ha en fin dag! 🙂
LikerLiker
Takk det samme, og god helg! 🙂
LikerLiker