Det enkle er ofte det beste

Noen synes jeg er rar. Og det er jeg også 😉 Er vi ikke alle litt rare på vår helt særegne måte? Vi synes gjerne andre er «rare» fordi de gjør ting annerledes enn oss selv. Med andre ord er andre egentlig ikke rare, bare annerledes. Og det er jo fint 🙂

Mange synes jeg er rar når jeg sitter og drikker kokt vann fra et krus. Jepp, det stemmer, jeg drikker mer enn gjerne kun kokt vann. Både varmt, lunka og avkjølt. Grunnen? Rett og slett fordi jeg kjenner at det gjør godt for magen og fordøyelsen min 🙂 I flere land i Asia koker de vannet. Ikke bare fordi vannet ikke er rent og at de på den måten gjør det drikkbart. Nei, også på grunn av den gode innvirkningen vannet da har på fordøyelsen. Og god fordøyelse danner grunnlaget for god helse 🙂

kokt vann2

– Det enkle er ofte det beste 😉 –

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s