Sammenhenger mellom lekk tarm og diverse lidelser, deriblant ME

Om du ønsker å lese litt om sammenhengen mellom allergier og intoleranser overfor enkelte matvarer (f.eks. gluten og kasein (melk)) og ME, ulseriøs colit, hyperaktivitet med mer kan du finne nyttig informasjon om dette om du går inn på Balderklinikken sin nettside. Med lekk tarm er det innvendig lekkasje det er snakk om. På Balderklinikkens nettsider kan du finne mer informasjon om dette. Jeg har ikke selv benyttet meg av denne klinikken, men jeg ser at behandlingen de tilbyr har mange likhetstrekk med den alternative behandlingen jeg gjennomgår.

Jeg har selv slitt med mellom annet økende mage- og tarmproblemer siden jeg var 13 år. Etterhvert ble disse problemene kroniske. Og kroppen min og jeg ble kronisk trett og utmattet. En del av prossessen på veien til å bli frisk er å spise meg frisk. Derfor har jeg mellom annet kuttet ut gluten, melk, sukker og gjær i kostholdet mitt. Uheldigvis er det få leger som vet hva lekk tarm er, som kjenner til intoleranser overfor proteiner i vanlig mat og som kjenner til sammenhengen mellom lekk tarm og andre lidelser.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s