GODT NYTT ÅR!

Da er vi inne i et nytt år 🙂 Mon tro hva 2014 vil bringe med seg?

Jeg er ikke typen som har nyttårsforsetter. Dvs: det kommer an på definsjonen av nyttårsforsett. Jeg har kontinuerlig mål og delmål som jeg jobber mot, uavhengig av om det er nyttår eller ei. Det gjør noe med motivasjonen og inspirasjonen å bryte et mål ned i flere delmål. Det gjør godt å kjenne på mestringsfølelsen som delmålseier for delmålseier gir. Det er en god følelse. En følelse som gir meg mot og styrke til å jobbe fram mot neste delmål. En følelse som gjør det tilsynelatende umulige målet mulig!

Fjelltur

Jeg ønsker oss alle et godt nytt år fylt med mestringsfølelse og inspirasjon 🙂 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s