Hjemkomst = spiretid

3 herlige ferieuker er over, og det første jeg begynner med ved hjemkomst er å spire bokhvete. Her skal det bakes rundstykker med spiret bokhvete om 2 dager – NAM!

Om du ikke allerede har prøvd å spire bokhvete anbefaler jeg deg å iverksette tiltak med en gang 😉 Dette er super næring til kroppen vår med mange bruksområder. Jeg er avhengig av å ha spiret bokhvete i bakst, og den tørkede utgaven bruker jeg så godt som alltid på grøt, i musli, til supper og gjerne i salater. Du finner info om spiring under kategorien «Mat som reduserer tretthet og utmattelse» 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s