Spiret bokhvete i bakst

Spiring av bokhveteI forrige uke skrev jeg om spiring av bokhvete og hvordan tørke den (kategori: «Mat som reduserer tretthet og utmattelse»). Spiring av korn,frø og bønner gir super næring til kroppen vår, i tillegg til å smake godt 😉 Hvorfor ikke prøve spiret bokhvete (ikke tørket) neste gang du baker? Det smaker fortreffelig og gir saftighet til baksten 🙂 Eller ha spirene i salaten din i stedet for / sammen med ris eller pasta? Nam!

Jeg har dilla på spirene både i fersk og tørket utgave, så her spires det til enhver tid! Enkelt er det også: Alt du trenger er et dørslag, en bolle og hel økologisk bokhvete. Med andre ord: her er det ingenting som stopper deg!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s