Hverdagslykke og hverdagsglede

Jeg er ikke noe særlig glad i å gå i butikker. Mildt sagt. Denne jenta vil mye heller være ute i frisk luft, gjerne ved havet eller til fjells 🙂 Men innimellom så må jeg handle litt for å få mat i hus osv. Idag har jeg hatt en litt større «ærend-dag», dvs at jeg har vært i flere butikker og ikke bare matbutikker. Må jeg, så må jeg, og da er det kjekt å gjøre det beste ut av det. Jeg pakket med niste og vann, kjente etter hvor skuldrene mine var, senket de noen hakk og satte meg inn i bilen. 

Etter en del ærender, var det tid for en nistepause. Sola skinte og det var varmt og godt, så jeg bestemte meg raskt for at jeg ville nyte maten utendørs. Ettersom mitt siste (og dagens hyggeligste) ærend var på Økogården oppe på Ullandhaug, falt valget av rasteplass ganske så naturlig på en av benkene utforbi butikken. Og ettersom klokka nærmet seg rushtid, fant jeg ut at jeg like godt kunne bli sittende en stund. Jeg ville mye heller sitte der ute og nyte været og utsikten enn å prøve å komme raskest mulig hjem igjen, noe som ville ha vært et ganske så håpløst prosjekt. I veska hadde jeg pensumlitteraturen klar, så jeg ble sittende en god stund. Akkurat lenge nok til at jeg fikk nyte siste rest av dagens sol, for da jeg gikk for å handle, skyet det over. Snakk om flaks! Hverdagslykke 😉

Og ikke nok med «sollykken»: idag fikk jeg tak i ferske, økologiske gulrøtter 🙂 Som regel finner jeg kun importerte økologiske gulrøtter, så dette er en skikkelig hverdagsglede 🙂 Nå er det bare for meg å sette meg ned og kose meg med både pensumlitteratur og litt grønn glede 😉

ferske økologiske gulrøtter– Grønn hverdagsglede! –

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s