Noe jeg ikke hadde trodd var mulig

Å sove sammenhengende i 10 timer – 10 timer!

Hmmm, min særdeles gode, sammenhengende og dype søvn den siste uka har fått meg til å tenke etter hvilke endringer jeg har gjort de siste ukene som kan være skyld idet (les: ta æren for det). Mistanken falt på doseringsøkning av Kamut Hvetegress, noe som har gjort at jeg har fordypet hodet mitt i mine to supermatbøker i håp om å finne svar. Og riktig nok: Kamut hvetegress har svært gunstig effekt på kroniske søvnproblemer 🙂 Jeg kan ikke si at jeg er kronisk plaget av søvnproblemer. Men jeg har våknet lett, etterfulgt av vanskeligheter for å finne søvnen igjen samt at jeg har savnet dyp søvn. Og nå? Jo, nå kan jeg sove sammenhengende opptil 10 timer! 10 timer!! Jeg kan våkne litt på morgenkvisten bare for å snu meg, eller bre dyna bedre på meg, for så å sove videre. HELT UTROLIG!!! Rett og slett vannvittig.

Min opprinnelige grunn til å begynne med kamut hvetegress var dens høye innhold av C-vitamin, dens positive innvirkning på mage /tarm samt dets høye innhold av B-vitaminer, mellom annet lykkevitaminet B1. Nå har jeg definitivt ennå en god grunn til å fortsette med dette vidundergresset 🙂  

Supermat

– Kamut hvetegress: En av mine grønne superhelter! –

– Bedre søvn gir bedre helse 🙂 –

NB! Som alltid er regelen å rådføre deg med lege om du går på medisiner og ønsker å starte med supermat. Dersom du er gravid eller ammer bør du vente med å ta kamutgresset til endt graviditet og ammeperiode. 

Om du har spørsmål ang supermat får du god hjelp om du tar kontakt med Supernature 😉

 

3 kommentarer om “Noe jeg ikke hadde trodd var mulig

 1. Hei! Jeg kom innom bloggen din når jeg satt og googlet. Navnet mitt er Camilla. Jeg er 20 år gammel og har hatt det ganske vanskelig i flere år nå. Det hele startet det året jeg fylte 14. Jeg fikk da diagnosen skjoldbrukskjertel kreft og måtte operere bort kjertelen. Jeg begynte på levaxin og livet har vært helt forferdelig siden. Jeg har gått i flere år med null overskudd. Jeg kan sove i ti timer og våkne opp like sliten og trøtt som da jeg la meg. De siste månedene har jeg fått flere og flere plager. Jeg har fått hodepine, angst, depresjon, sliter med synet, svimmelhet, har smerter i kroppen og hjertet mitt slår uregelmessig når jeg spiser ting som inneholder bla. sukker.

  Jeg har tatt alle mulige slags blodprøver og legene finner ikke noe galt med meg. Og siden bloggen din kom opp da jeg googlet sukkerintoleranse (Jeg har spist melkesjokolade og føler meg oppriktig uvel, i tillegg til at hjertet veksler mellom å slå fort og sakte), og jeg leste gjennom opplevelsene dine så så jeg meg selv i det du skrev. Det gjorde meg litt nyskjerrig. Og jeg lurer på om du føler deg bedre etter å ha prøvd naturmedisiner? Isåfall hvilke medisiner/vitaminer er det snakk om? Og hvordan får man time hos naturterapaut?

  Hilsen fortvilet småbarnsmor på 20 år.
  🙂

  Liker

  1. Hei Camilla,

   Ikke kjekt å høre at du sliter både med kropp og hode. Heldigvis er det hjelp å få!

   Det hvite raffinerte sukkeret som de fleste av oss kjenner godt til er ikke noe godt for kroppene våre. Det klusser med blodsukkeret vårt (sukkerkick), det stjeler av mineral- og vitaminlagrene i kroppen vår, og det fyrer oppunder betennelsestilstander i kroppen vår, som ofte oppstår ved sykdom. Jeg for min del kuttet ut sukkeret da jeg la om kostholdet i mars/april ifjor. Så når jeg har lyst på noe søtt bruker jeg kokosblomstsukker, kokosblomstmelis, agavesirup, yaconsirup og andre naturlige søtningsmidler som i tillegg til å smake søtt også tilfører kroppen vår mineraler og vitaminer i stedet for å frarøve den det og som ikke påvirker blodsukkeret vårt slik som det hvite raffinerte sukkerert gjør. Når det er sagt er det ikke meningen å spise store mengder søtt, alt som er søtt bør spises med måte, men jeg liker så absolutt at kosemat også kan være nyttemat 😉

   Jeg har definitivt fått stor hjelp av naturmedisiner og alternativ behandling. Ved hjelp av tester hos naturterapeut har jeg gjort endringer i kostholdet som gjør at jeg ikke lenger spiser mat som kroppen min ikke tåler. Nå blir jeg ikke trett av maten jeg spiser, ikke får jeg hodepine av den, og jeg er heller ikke plaget med mage / tarm. Energinivået er stigende, nå kan jeg høre på radio og se på TV uten å bli totalt utmattet pga lyd og lys, jeg har hukommelse igjen, konsentrasjonsevnen er en helt annen, tvangen og angsten har sluppet mer og mer taket osv. Behandlingen jeg tok / tar består mellom annet av Bicomallergibehandling og individuelt tilpasset frekvensmedisin. Behandlingen hjelper på en rekke ulike plager og lidelser. Kort sagt handler det om å finne ÅRSAKEN til ubalansene og plagene i kroppen for så å GJENSKAPE BALANSE. Hvilke naturmedisiner man bør ta er individuelt, derfor har det ingen hensikt at jeg skal liste opp mine her 😉 Testene hos naturterapeut vil kunne gi svar på hvilke naturmedisiner og behandling som vil hjelpe deg. Testene er ikke smertefulle. Jeg går til Vital Naturterapi i Stavanger, så om du vil lese mer om behandlingsmetodene se innom nettsiden eller ring 🙂 For å få time er det bare til å ringe og bestille 😉 Uheldigvis får du ikke økonomisk støtte til denne type behandling slik helsenorge er bygget opp pr idag.

   Ønsker deg masse lykke til, Camilla!

   Liker

 2. Hei kom over bloggen din, men opplever det helt umulig å finne » greens of kamut» , hva bruker du nå? Er de sluttet å produsere den?
  Hadde så lyst å prøve den for søvn.

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s