«Når en pepperkakebaker baker pepperbakekaker…..»

Yes! Da var dagen kommet for å teste ut glutenfrie pepperkaker ala Irene.

Jeg var ganske spent da jeg tok pepperkakedeigen ut av kjøleskapet og skulle prøvesmake den. Det luktet pepperkake av deigen igår, så helt på jordet skulle jeg da ikke være 😉

Etter den første lille munnfullen synes jeg den var god, men at den manglet litt mer smak. Før eventuelle justeringer, og grunnet ønske om å finne ut hvordan selve deigen oppførte seg på bakebenken og under kjevla, bakte jeg noen prøvekaker. De ble gode på smak, men helt fornøyd er jeg ikke, så jeg skal gjøre noen justeringer. Resultatet vet jeg først imorgen når smakene har fått satt seg på ny 😉 Selve deigen var såre enkel å leke med – jeg trengte hverken mel eller olje til kjevlingen. Yeah!

prøvekake

1. prøvekake!

hjerte

Det som skulle vært bildet av det ferdigstekte pepperkakehjertet…. (Momse, momse… 😉 )

Jeg kan røpe at jeg har brukt proteinrike, fiberrike og næringsfulle meltyper i tillegg til søtningsmiddel som inngår i supermat-kategorien. Resultatet er pepperkaker som faktisk gir næring og en god energi – Kosemat kan gjerne også være nyttemat 😉

«DEN SOM VENTER PÅ NOE GODT VENTER IKKE FORGJEVES» forts. følger….. 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s