Mortel

MortelPå kort tid har jeg blitt helt avhengig av dette lille, men svært hjelpsomme redskapet.

Marinering av kjøtt / fisk / grønnsaker osv åpner for en ny smaksverden hvor behovet for mellom annet salt reduseres ettersom marinaden gir mye smak. I tillegg blir maten saftigere.

Her forleden dag tilberedte jeg vel 500 gram fisk pluss godt med grønnsaker i ovnen og vart særdeles overrasket over at 1,5 ts med salt var nok(!). Trikset er å la maten ligge i marinaden i minst 30 minutter før stekingen begynner 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s